header-musikaftenskolen-01

VIOLIN

Her får du individuel musikundervisning (solo-undervisning) i violin, eller evt. bratsch, også kaldet viola.

OM UNDERVISNINGEN GENERELT

Undervisningen tager udgangspunkt i den enkeltes ønsker til niveau og repertoire og er bygget på en særlig indstuderingsmetode, som gør én i stand til, at kunne få flotte toner ud af violinen på kort tid samt lære de ønskede stykker så de fungerer efter kort tid og bliver ”siddende i fingrene”. Der er mulighed for klaverakkompagnement når eleven har lyst.

DET PRAKTISKE

Lærer: Michael Pešek

Pris: 15 gange à 23 min. for 1585 kr.

Tid og sted: mandage i Klaverfabrikken (lokalet ”Buddhas”) – starter mandag, den 21. august 2017

Kontakt holdets lærer via e-mail pesekviolin@gmail.com

eller 26 24 81 47 og hør hvilken skematid, der er ledig

Endelig tilmelding skal ske på e-mail til anders@musikaftenskolen.dk

TILMELDING OG BETALING

Ved tilmelding og betaling skal du huske at oplyse: navn, adresse, fødselsdag + gerne tlf. og e-mail

BANKOVERFØRSEL

Betaling skal ske på følgende konto Reg. nr. 1551 Konto-nr. 0000482269

INDBETALINGSKORT

Netbank-indbetalingskort: vælg indbetalingskort, type 1 og brug kontonummeret 0482269 ( +01 < +0482269< )

MOBILBETALING

Mindre beløb (som f.eks. betaling for Nordisk Folkemusik eller en prøvelektion) kan evt. betales med MobilePay til Hillerød Musikaftenskole tlf. 23 30 15 16

OM LÆREREN MICHAEL PEšEK

Michael har spillet siden 5-årsalderen og har undervist børn og voksne i 18 år. Han er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og fra Oberlin Conservatory i USA. Har spillet over store dele af verden, med bl.a. Andrea Bocelli, Bryn Terfel, Vladimir Ashkenazy og mange andre verdensstjerner. Michael holder meget af at undervise og hjælpe folk på vej til vellyd på violinen.

KONTAKT MICHAEL PEšEK

E-mail: pesekviolin@gmail.com