Læs mere om de forskellige kor

hillerød rockkor

Hillerød Rockkor har handlet om sang, klang og latter siden september 1985.Rockkorets varemærke er sangglæde, seriøsitet, godt socialt samvær og et bredt repertoire inden for rytmiske sangnumre fra rock- og popmusik.
Rockkoret optager gerne herrestemmer, damestemmerne er fuldsatte og der er venteliste – se:
hvordan bliver jeg medlem?

majazz

ET KOR MED SWING OG POESI.
Koret MaJazz består af ca. 50 sangere, og skriver selv om koret:
Vi kommer naturligvis for at synge, lære nyt, blive bedre og ikke mindst opføre det, som vi kan for et publikum.  Samtidigt har vi det sjovt og udfordrende – man bliver simpelthen i godt humør af at synge – specielt i MaJazz.

no big deal

Vi synger en og flerstemmige sange fra forskellige tider og steder, helt sikkert nogle af de nye fra Højskolesangbogen, og vi skaber musik i øjeblikket med elementer fra Circlesong, overtonesang, fri og ”bunden” improvisation.

gospel - heart and soul

ET GOSPELKOR I HJERTET AF HILLERØD ♥
Gospelkoret Heart & Soul øver hver tirsdag i Nyhuse Kapel i Hillerød. Koret har plads til 50 syngeglade mennesker fra det meste af Nordsjælland, og koret fokuserer på at formidle og sprede glæde og gode oplevelser. Både for gospelkoret selv og for publikum. Koret har afholdt koncerter forskellige steder, bl.a. i Støberihallen, Café København og Tivoli.